Foarte mulți băcăuani sunt atrași de mirajul Capitalei, unde pe lângă faptul că au șanse să primească salarii decente, și modalitățile de petrecere a timpului liber sunt mult mai diverse.

Numai că o mare problemă o constituie achiziționarea unei locuințe, prețurile acestora depășind, în cele mai multe cazuri, cu mult posibilitățile financiare ale doritorilor.

Site-ul economica.net a realizat o analiză a evoluție prețurilor apartamentelor cu două camere din București și a concluzionat că acestea s-au depreciat ușor în primele trei luni ale acestui an, în majoritatea cartierelor.

Au fost analizate 24 de zone, iar cea mai mare scădere a fost consemnată în zona 13 Septembrie, de 6,89%. Urmează zonele Unirii, cu 5,6%, Universitate-Kogălniceanu, cu 4,44% și Moșilor-Dacia, cu 4,21%.

La polul opus, apartamentele cu două camere din zona Grivița-Gara de Nord au înregistrat cea mai mare creștere în primele trei luni ale acestui an, de 12,38%. Prețurile au mai crescut în zona Floreasca-Dorobani (7,8%) și Drumul Taberei și Ghencea (2%).

Citiți AICI articolul complet publicat pe site-ul economica.net, unde veți găsi și lista completă a prețurilor apartamentelor cu două camere din București, la sfârșitul lunii martie.