Amplasată la doi pași de kilometrul zero al Oneștiului, direct sub razele arzătoare ale soarelui, piscina situată la etajul trei al Complexului Seasons a devenit neîncăpătoare în prima duminică fără ploaie din această vară.

Pentru cei mai pretențioși din oneșteni, cărora nu le place să se calce pe bombeuri cu alți oameni, piscina Seasons este locul perfect pentru o zi de relaxare.

Locația a rămas la fel de ofertantă ca în prima zi în care a fost dată în folosință, chiar dacă între timp în Onești și în împrejurimi au mai apărut destule alte piscine private.

Chiar dacă bazinul cu apă dulce nu este de dimensiuni foarte mari, nu se întâmplă niciodată să intri în apă și să n-ai loc să înoți.

Avantajul este că piscina Seasons este amplasată în buricul târgului – cum se spune – la nici 300 de metri de kilometrul zero al orașului, iar cei care doresc să se bucure de câteva ore de relaxare, să înoate sau să se bronzeze nu e nevoie să mai bată zeci de kilometri. Prin urmare, își pot lăsa mașinile acasă, astfel că devine permis consumul de băuturi alcoolice. Ori, sub soarele fierbinte, un cocktail sau o bere rece merg ca “unse”.

 

La piscina Seasons ai parte de o priveliște de vis asupra orașului, cu dealul Perchiu în fundal. Iar prețurile nu sunt exagerate. Intrarea este 15 lei de persoană, cu doar trei lei mai mult decât la ștrandul municipal. “Da, dar unde vine toată lumea și te sufocă, remarcă un tânăr, care spune că a încercat cam toate piscinele din zonă: “Nu m-a dat pe spate niciuna. Doar fițe și cam atât. Vă spun sincer, mie mi-a plăcut locul ăsta din prima clipă în care s-a deschis. Și acum are același farmec aparte. Prețurile sunt și ele ok, nu ca în alte locuri, unde cheltui cu sutele de lei. Mă rog, fiecare cu alegerea lui, dar eu și gașca mea vom veni toată vara numai aici, îmi place totul. Iar priveliștea este magnifică. Apoi, nici la Seasons nu e chiar pentru oricine, vine tot numai lume bună”.

O bere la piscina Seasons costă între 5 și 7 lei, iar un cocktail ajunge la 15-20 de lei.

Evident, dacă ți se face foame poți alege dintr-un meniu variat: diferite sortimente de pizza, salate de tot felul, paste. Sau mâncăruri tradiționale, ciorbe și fripturi.

Piscina Seasons este deschisă în fiecare zi, până la ora 22.00. Iar în caz de vreme rea, există ca alternativă piscina interioară.