Pentru că nu a oprit la semnalele agentului de circulație, artistul Dorian Popa a rămas fără permis de conducere.

“Incidentul a avut loc în Bucureşti, pe bulevardul Ştefan cel Mare. După o scurtă urmărire cu Poliţia, pe bulevardul Ştefan cel Mare din Bucureşti, agenţii de la Rutieră i-au suspendat vedetei permisul auto. Tânărul a fost oprit de un poliţist aflat pe motocicletă. Incidentul s-a petrecut sâmbătă, după ce Dorian Popa a plecat dintr-un club”, scrie observator.tv.

Enciclopedia Wikipedia îl descrie pe Dorian Popa ca fiind un actor de televiziune, compozitor, dansator și cântăreț român, care a devenit cunoscut în anul 2011, odată cu apariția sa în serialul “Pariu cu viața”, alături de colegii săi de atunci, din Lala Band.

Dorian Popa este masterand al Facultății de Relații Publice în Marketing în cadrul A.S.E. A câștigat premiul „Bărbat de succes al anului 2014” din cadrul galei Celebrity Awards. 

A apărut pe coperțile revistelor TV Mania, TV Satelit, Men’s Health și Bravo. În 2015 a fost implicat într-un accident rutier, însă nu a fost rănit și a dublat vocea personajului Sohone din Mune: Gardianul Lunii.