Un bărbat în vârstă de 55 de ani din Onești a fost găsit fără suflare, prăbușit în holul apartamentului său de pe strada Mercur nr. 10, astăzi, 8 februarie 2017, în jurul orelor 16.30.

Bărbatul locuia singur, la parterul blocului din strada Mercur nr. 10, iar absența sa a fost sesizată de vecini, cei care au și alertat, de altfel, polițiștii și pe lucrătorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Onești. Pompierii au pătruns în locuința bărbatului prin balcon, ca să nu mai fie nevoie să spargă ușa de la intrarea în apartament.

Echipajul de prim-ajutor SMURD care s-a deplasat la fața locului nu a mai putut interveni în nici un fel, constatând decesul bărbatului. La fața locului au ajuns și trei polițiști criminaliști, care au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările exacte în care a survenit decesul bărbatului de 55 de ani. Vecinii, care nu-l mai văzuseră pe bărbat de câteva zile, presupun că omul ar fi murit de două-trei zile, dar acest lucru urmează a fi stabilit de medicul legist.

“Nu știu să fi fost suferind de ceva concret, să aibă vreo boală cronică. Cine știe de ce s-a dus?! Eu nu-l mai văzusem de vreo săptămână. Dumnezeu să-l ierte, ce să zic!”, a spus un vecin.

Copiii bărbatului au primit vestea în străinătate, unde se află la muncă, și urmează să vină în țară cât de repede.