O delegație RAFO se va deplasa, în cursul zilei de mâine, miercuri 1 februarie, la București, la invitația ambasadorului Iranului în țara noastră, pentru o nouă rundă de discuții pe marginea unor posibile investiții pe care oameni de afaceri din această țară ar urma să le facă la societatea oneșteană.

Reprezentanții RAFO și oficialitățile iraniene au stat pentru prima dată față în față în toamna anului trecut, la Bacău.

 Iată textului comunicatului de presă emis de RAFO, în acest sens:

 C O M U N I C A T

Ca urmare a întâlnirilor și discuțiilor purtate la nivelul Camerei de Comerț și Industrie București și Bacău și ambasadorul Republicii Islamice Iran, însoțit de reprezentanții statului, au apărut o serie de oportunități de colaborare economică între cele două țări.

 Strict referitor la “RAFO”, statul islamic prin ministrul Energiei a transmis prin ambasada Iranului de la București începerea discuțiilor cu privire la încheierea unui acord de colaborare și parteneriat în scopul implicării statului islamic Iran în dezvoltarea “RAFO” și nu numai.

 În acest sens, miercuri 01.02.2017, o delegație “RAFO” însoțită de oficialii unor instituții, au fost invitați de ambasadorul Iranului la București în scopul prezentării primelor date și elemente referitoare la colaborarea dintre cele două părți.

În octombrie 2016, o delegație iraniană, condusă de Excelența Sa Hamid Moayyer, ambasadorul Republicii Iran la București, a venit îî vizită în județul Bacău, unde s-a întâlnit cu mai mulți oameni politici (președintele CJ, prefectul județului, primari de orașe). Această întâlnire a fost facilitată de președintele Camerei de Comerț, Doru Simovici. Cu acea ocazie, oficialitățile iraniene au vizitat și la RAFO.