Un bărbat în vârstă de circa 50 de ani a fost victima unui accident rutier care s-a petrecut în această dimineață (nr. – marți, 31 ianuarie), în municipiul Onești, în dreptul benzinăriei Mol, de la ieșirea din oraș către Bacău/Tg. Ocna.

Accidentul s-a produs la orele 10.02, bărbatul care s-a angajat în traversarea trecerii de pietoni provizorii amenajată înaintea podului peste râul Trotuș fiind lovit de un autoturism marca Toyota, la volanul căruia se afla o femeie și care circula spre Onești. În urma impactului, bărbatul a căzut pe carosabil, unde a stat nemișcat în jur de cinci minute.

Angajații stației Mol au apelat imediat numărul unic de urgență 112, iar la fața locului au ajuns un echipaj de poliție și o ambulanță, care l-au transportat pe rănit la spitalul din Onești.

Din mărturiile martorilor oculari, bărbatul abia ar fi fost atins de mașină, nimeni neputând să-și explice cum de acesta a rămas inert pe asfalt atâta timp, până la sosirea ambulanței. Oamenii au pus totul pe seama șocului pe care l-ar fi suferit bărbatul, când a realizat că putea deveni victima unui accident cu consecințe dintre cele mai grave pentru el.