UPDATE: 15.14: “Pompierii salvatori băcăuani au fost solicitaţi să intervină în această dimineaţă, la ora 09:11, în urma unui accident rutier produs în comuna Pânceşti, sat Dieneţ.

Imediat, la faţa locului s-au deplasat 10 pompieri militari, cu o autospecială de intervenţie cu apă şi spumă, o autospecială pentru descarcerare şi o autospecială pentru transport personal şi victime multiple (SMURD ATPVM). De asemenea, la locul evenimentului s-au deplasat şi două echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Bacău (SAJ Bacău).

La sosirea la locul accidentului salvatorii au constatat faptul că, în evenimentul rutier a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 25 de ani, ce s-a răsturnat în afara părţii carosabile. În vehicul se aflau cinci persoane (patru adulţi şi un minor), care au suferit diferite traumatisme. Nu au fost persoane încarcerate.

Patru victime (trei adulţi şi minorul în vârstă de doi ani) au fost preluate de către echipajul SMURD ATPVM, iar conducătorul autoturismului de unul dintre echipajele SAJ Bacău. Toate persoanele rănite au fost transportate la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului de Urgenţă Judeţean Bacău.

Pompierii salvatori băcăuani au intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, pentru deconectarea bornelor de la acumulatorul autoturismului și pentru repunerea acestuia pe roţi”, se arată în comunicatul de presă al ISUJ Bacău.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut în urmă cu puține momente, în comuna Pâncești, satul Dieneț, situat în partea central-estică a județului Bacău. Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență Județean Bacău (ISUJ) și o amulanță SMURD sunt pe drum spre locul evenimentului.

Din informațiile pe care le deținem la această oră, este vorba despre un autoturism care s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile. Nu se cunosc deocamdată cauzele producerii accidentului și nici în ce stare se află cele cinci persoane rănite care se aflau în mașină.

Sursa foto: ISUJ Bacău