Pentru a patra zi la rând, oneștenii au ieșit în stradă pentru a-și manifesta dezaprobarea față de Ordonanța 13 de modificare a Codului Penal. Printre cei care au mărșăluit pe principalele artere ale orașului, sâmbătă seara, s-a aflat și actorul oneștean Gabi Velicu.

Gabi Velicu a participat la demonstrațiile din Piața Victoriei încă de la începutul acestora și nici măcar faptul că a trebuit să vină în orașul natal pentru a-și rezolva unele probleme personale nu l-au împiedicat să continue să protesteze față de Ordonanța 13.

Gabi Velicu a mărșăluit alături de oneșteni și s-a întreținut amical cu toți cunoscuții cu care s-a intersectat. Nu a preluat, însă, niciun refren dintre cele scandate de mulțime. Ca și în serile precedente, manifestanții au scandat lozinci împotriva PSD, împotriva șefului social-democraților, Liviu Dragnea, dar și a Guvernului Grindeanu. “DNA să vină să vă ia!”, au scandat, totodată, protestatarii în rândul cărora, la fel ca în celelalte seri, s-au regăsit oameni de toate vârstele și de toate categoriile sociale. Am regăsit printre manifestanți medici, antreprenori, politicieni aflați în opoziție, tineri, mame cu copii în brațe. Nici măcar patrupedele nu au lipsit, un cățel purtând pe spate un banner cu mesajul: “Îmi vine să urlu”.

Pe de altă parte, premierul Sorin Grindeanu a anunțat că mâine va avea loc o ședință de Guvern prin care va fi abrogată ordonanța privind modificarea codurilor penale.