La numai 6 anișori, Andrei Vlad Popescu s-a lansat pe orbita muzicii românești, acolo unde strălucesc deja stele precum Loredana Groza sau Alexandra Ungureanu, care au început să lumineze tot prin părțile astea.

E plin de energie. Argintul viu al familiei. În casă, el este ultimul care pune geană peste geană. Nu muncește, dar nici nu stă locului o clipă. Dimineață, la prima oră, altă poveste! “Bebe” dă deșteptarea la toată lumea. Fie că e acasă la el, fie că înnoptează la bunici. Apropo. De la “ăl bătrân” moștenește ochii ăia profunzi, albaștri-verzui, mai mereu aflați în introspecție. Și maică-sa are ochi frumoși, tată-său la fel. Dar ai lui sunt unici.

img-20160321-wa0002Ochii ca ochii, dar stai să-i asculți vocea! Are un metru și-un creion, vorba lui taică-său, însă ce-i iese pe gură chiar te dă pe spate! Un talent imens, care nu mai trebuie decât șlefuit. De aceea, cam de un an de zile, Andrei Vlad ia lecții de canto. Drumul către celebritate va fi lung și anevoios, cu siguranță. Foarte greu de parcurs, conceput special pentru oameni puternici. Atuul său? Deși este la o vârstă fragedă și nici măcar nu conștientizează asta, puștiul e charismatic rău. Ca să te convingi de asta, e suficient doar să-l ai în față. Gesturile sale spun totul. “Oana l-a descoperit. După aceea, s-a întâmplat să participe la un spectacol cu copiii mei. Era cu <Bebe> și a venit cu el la mine să-mi spună când poate să-l aducă la o audiție. Am zis: <Cu mare drag>. Băiatul mi-a plăcut din prima clipă. Are o energie molipsitoare, este foarte frumușel. Cred că anul acesta va fi un campion în concursurile muzicale de gen. În primul rând, m-a fascinat charisma lui, ăsta este un punct forte pentru scenă. Dacă atragi publicul de partea ta, succesul este garantat ”, ne-a declarat profesoara de canto a lui Andrei Vlad, Irina Pashalov.

O moștenește pe maică-sa

Înclinația către muzică a lui Andrei Vlad Popescu –  “Bebe” pentru toată lumea care îl cunoaște – nu este chiar întâmplătoare. Mamei sale, Oana, i-a plăcut să cânte, dar a preferat să se dedice profesiei. “<Bebe> a auzit-o pe Oana cântând prin casă, apoi, când era cu noi cu mașina, l-am auzit cum fredona melodii de la radio. Atunci ne-am hotărât să-l ducem la canto”, povestește Vlad, tatăl micuțului. “Oana și-a dorit foarte mult să facă canto, dar la vremea respectivă nu se punea prea mult accent pe lucrurile acestea”, explică Irina Pashalov, profesoara de canto a lui “Bebe”.

Face sporturi extreme

img-20160321-wa0005“Bebe” nu face doar muzică. Când nu învață pentru școală (este în clasa pregătitoare), micuțul familiei Popescu își consumă energia escaladând pereții artificiali dedicați alpiniștilor de vârsta sa. “Cum îl lăsam puțin nesupravegheat, îl găseam cățărat prin copaci, pe dealuri, peste tot. Nu-i este frică de înălțime. Dar nu numai asta. Bicicletă, trotinetă, se bagă la orice. Este plin de energie”, spune tatăl lui Andrei Vlad.