La data de 07 august a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Podu Turcului au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Bacău, un bărbat de 37 de ani, din comuna Răchitoasa, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecţie, lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu și lipsire de libertate în mod ilegal.

În noaptea de 06 august a.c., poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că o femeie de 28 de ani, din comuna Răchitoasa ar fi fost agresată de fostul concubin.

Din cercetări a rezultat că un bărbat de 37 de ani, din localitate, pe numele căruia instanţa a emis ordin de protecţie, ar fi pătruns fără drept în camera fostei concubine, ar fi agresat-o fizic şi ar fi obligat-o să se deplaseze în diferite zone din apropierea imobilului provocându-i leziuni.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc faptele, iar în cursul zilei de astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Podu Turcului cu propunerile legale. (sursa: IPJ Bacău)