După succesele remarcabile obținute de atleții de la CSM Onești la Campionatele Naționale de seniori (detalii AICI), a venit rândul halterofililor oneșteni să-și demonstreze valoarea.

Mihaela Cambei, unul dintre cele mai bune produse ale halterelor românești, a izbutit să-și treacă în palmares alte trei titluri naționale, în cadrul Campionatelor Naționale de Juniori I – ce s-au desfășurat la București.

Sportiva pregătită de Cristina Maftei a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere nu oricum, ci cu satisfacția de a fi stabilit și trei noi recorduri naționale la categoria ei de vârstă și de greutate (48 kilograme), ceea ce vorbește despre un succes deplin și categoric.

Mihaela Valentina Cambei a câștigat titlul la “smuls” cu 74 kg, la “aruncat” a ridicat 92 kg, victoria de la “total” venind fără niciun dubiu: 166 kg.

Pentru Mihaela Cambei, care în luna martie reușea să cucerească două titluri de vicecampioană mondială și o medalie de bronz la juniori, la Las Vegas (SUA) – detalii AICI, urmează acum Campionatele Europene, unde este cotată printre favorite la medalii.

“Din nou campioană!!! Felicitări Vali Valentina, sunt mândră de tine, la fiecare concurs îmi dai un sentiment de bucurie … să îți dea Dumnezeu sănătate și să te văd pe prima treapta a podiumului și la Europenele ce vor urma să se desfășoare anul acesta, prin muncă și perseverență cu siguranță vei reuși!!!!”, este mesajul pe care i l-a transmis sportivei antrenoarea Cristina Maftei.

Tot în cadrul Naționalelor de haltere pentru juniori, Recheru Silviu (CSM Onești) a obținut trei medalii de argint. (foto: facebook.com/Cristina Maftei)