Firma de pază Axa Security, care are de recuperat de la RAFO peste jumătate de milion de euro, a solicitat în instanță și falimentul SC Hotel Sport SRL, la care rafinăria oneșteană este acționar majoritar.

După cum se poate observa în print screen-ul alăturat, cererea de deschidere a procedurii de faliment a SC Hotel Sport SRL a fost depusă de creditorul Axa Security în aceeași zi în care firma bucureșteană a solicitat și falimentul RAFO.

Dosarul înregistrat la Tribunalul Bacău în data de 15 septembrie 2016, având numărul 2997/110/2016, va fi judecat la Secția a II-a civilă și de contencios administrativ și fiscal, la fel ca și cel în care Axa Security a cerut falimentul RAFO.

axa-faliment-hotel-sport-2

Situat pe Bulevardul Republicii, vizavi de Liceul Tehnologic, Hotelul Sport a fost lăsat în paragină de ultimii proprietari ai RAFO, asta după ce administrația Corneliu Iacubov-Toader Găureanu investise în el câteva sute mii de euro bune.

Axa Security este o societate înființată și licențiată în domeniul pazei și protecției private din anul 2005, având în portofoliu un număr de peste 35 de obiective industriale mari. Firma de pază bucureșteană asigură paza patrimoniului RAFO din anul 2008.