O mașină a fost cuprinsă de flăcări, în timp ce se afla în parcare, cu motorul oprit, pe strada Bicaz din municipiul Bacău.

Pompierii băcăuani s-au deplasat la fața locului cu o autospecială cu apă și spumă și au stins flăcările. Un bărbat în vârstă de 66 de ani, care a fost găsit cu arsuri pe față și pe mâini, a fost preluat de ambulanță și transportat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) Bacău.

Bărbatul de 66 de ani ar fi unchiul proprietarului mașinii căreia i-ar fi dat foc din răzbunare, pe fondul consumului de alcool. Nepotul acestuia abia cumpărare mașina, care încă avea numere de înmatriculare provizorii.

“Incendiul a fost lichidat. A ars un autoturism marca VW Golf V în proporție de 80%. Cauza probabilă a incendiului: acțiune intenționată.

În urma cercetărilor se pare că autorul incendierii este persoana care a suferit arsuri. Arsurile sunt de gradul I la nivelul feței și membrelor superioare.

Bărbatul de 66 de ani a fost preluat de ambulanța SAJ.

Rănitul nu este proprietarul autoturismului”, a declarat mr. Andrei Grecu, ofițerul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Județean (ISUJ) “Mr. Constantin Ene” Bacău.

Bărbatul de 66 de ani s-a ales cu dosar penal pentru distrugere.