Viitorul Curița se menține pe locul 2 al clasamentului Ligii a 4-a a județului Bacău, după ce a reușit să se impună, în deplasare, scor 3-1 (1-0), în fața celor de la AS Viitorul Nicolae Bălcescu.

Echipa lui Costică Ene a trecut peste înfrângerea suferită la Gârleni, în runda a 10-a, și începe să reînnoade victoriile. După acel zdrobitor 13-0 cu CS Dofteana, a urmat, în această după-amiază, un nou succes, băieții lui Ene câștigând cu 3-1 pe terenul formației Viitorul Nicolae Bălcescu.

Padovei a deschis scorul rapid, în minutul 5 al jocului, și tot el a majorat avantajul oaspeților, în minutul 68. Gazdele au avut o tresărire de orgoliu, reducând din diferență, dar Flenchea (min. 86) a închis tabela: 1-3.

De remarcat faptul că jucătorii gazdă au practicat un joc foarte bărbătesc, ca să nu-i spunem dur, elocvent în acest sens fiind numărul cartonașelor galbene acordate acestora – nu mai puțin de 8!

“Am făcut un prim sfert de oră foarte bun, după care ei au început să joace la intimidare, ceea ce ne-a incomodat puțin. Noroc că am avut o brigadă tânără, arbitri cu tupeu care au ținut jocul în mână”, a spus Costică Ene.

După joc, pe drumul de întoarcere spre casă, jucătorii Viitorului Curița au făcut o poză de grup, în autocar, alături de colegii lor mai mici de la grupele de juniori, demonstrând că au rămas la fel de uniți ca în campionatului trecut, când dominau campionatul cu autoritate.