Primăria Municipiului Onești și Biblioteca Municipală Radu Rosetti lansează programul ATELIERELOR DE VACANȚĂ destinate, în principal, copiilor cu vârste între 3 și 15 ani.

Acestea se vor desfășura pe durata a două luni de zile, începând cu luna iulie și vor avea loc, de luni până vineri, în spațiile Bibliotecii Rosetti, la Filiala Cosânzeana sau la Muzeul Municipal de Istorie.

Scopul atelierelor este de a-i implica pe tineri în diverse activități care să le stimuleze creativitatea, imaginația și să le îmbogățească volumul de cunoștințe generale.

Copiii pot alege din mai multe domenii, atelierul pe care vor dori să îl urmeze.

“În această vară organizăm 13 ateliere de vacanță pentru toate vârstele. Pentru preșcolari vom avea în premieră un atelier de lego duplo, unul de limba engleză interactiv, dar și un atelier de karaoke și lectură unde cei mici vor cânta și li se vor citi povești. De asemenea, tot în premieră, va fi și atelierul <Micii Arheologi>, care se va desfășura la Muzeul de Istorie și unde va fi prezentată istoria obiectelor din patrimoniul muzeului, dar și Atelierul de Cultură Generală, unde tinerii vor fi provocați în mai multe domenii”, a declarat Ionuț Tenie, directorul Bibliotecii Radu Rosetti.
Puteți găsi la sediul bibliotecii Rosetti programul complet al acestor activități precum și o broșură cu prezentarea fiecărui atelier de vacanță!