La invitația Misiunii Economice din cadrul Ambasadei Israelului la București, Radu Marian Apostu, directorul general al societății Pro-Green, a avut, zilele trecute, mai multe întâlniri cu reprezentanți ai unor companii din Israel, din diferite domenii de activitate.

Discuțiile s-au purtat la București, la Hotelul Sheraton, evenimentul purtând denumirea generică “Romania-Israel DIY&Retail Road Show”.

Oneșteanul Radu Marian Apostu a fost invitat în calitate de director general al societății Pro-Green, iar în cadrul evenimentului a stabilit mai multe legături de afaceri cu firme din Israel, nu neapărat din domeniul horticulturii. “Apreciez că a fost un schimb de experiență util. Am luat contact cu mai multe companii și cred că discuțiile purtate ne vor fi de folos pe viitor. De altfel, este foarte posibil ca în perioada următoare firma noastră să devină distribuitor exclusiv pe România al mai multor produse care se fabrică în Israel, în sectorul agriculturii. Consider că astfel de întâlniri sunt întotdeauna benefice, ne-a declarat directorul executiv al Pro-Green Onești.

Evenimentul de la București a constat în stabilirea de întâlniri B2B între antreprenorii români și companiile israeliene participante, timpul alocat unei întâlniri fiind de 30 de minute/companie. Printre firmele cu care a avut discuții directorul executiv al Pro-Green Onești s-au numărat Elgo, care are peste 100 de ani de existență (a fost înființată în 1906), este pionierul industriei de irigare israeliană și totodată inventatorul sprinklerului și Magnor, cea mai mare companie de combatere a dăunătorilor din Israel, specializată în combaterea dăunătorilor prin metode ecologice.