Viitorul Curița a ratat în meciul de la Tg. Ocna cât pentru un campionat întreg, dar chiar și în aceste condiții tot a reușit să câștige cele trei puncte. Echipa cășuneană s-a impus cu 1-0 pe terenul penultimei clasate, într-un joc contând pentru etapa a 18-a a campionatului județean de fotbal, și așteaptă cu interes meciul de mâine dintre Voința Oituz și AS Filipești.

Unicul gol al partidei de la Tg. Ocna a fost înscris de Silviu Lupu, în minutul 19. În rest, echipa pregătită de Costică Ene s-a jucat cu ocaziile, ratând din toate pozițiile, inclusiv singur cu portarul sau chiar cu poarta goală. Elevii lui Ene au avut și o bară. “Am ratat exasperant, posibil ca băieții mei să fi luat meciul prea ușor, s-au gândit că Tg. Ocna nu are cum să ne încurce, de aceea această lipsă de concentrare la finalizare. Acum nu mai contează însă, bine că am luat cele trei puncte . Pentru noi urmează trei meciuri foarte grele, cu Nicolae Bălcescu, în deplaasare, acasă cu Gârleniul și la Filipești. Ne-am propus să obținem din aceste meciuri cel puțin 7 puncte”, a declarat Costică Ene.

Tehnicianul celor de la Viitorul Curița se va deplasa mâine la Oituz, pentru a asista la meciul dintre echipa gazdă și AS Filipești, ocupanta poziției secunde a clasamentului. În urmă cu două săptămâni, echipa din Curița nu a reușit decât un 0-0 pe terenul celor de la Oituz, formație la care evoluează mai mulți foști prim-divizionari din Onești, precum Ionuț Dragomirescu sau Daniel Munteanu.