Nightclub dance crowd in motion
 

Peste numai o săptămână se deschide, la intrarea în localitatea Cașin, Caffe&Club Mi Vida, pentru toți oneștenii, cășunenii și în general pentru toți tinerii care iubesc distracția de la apus și până la răsărit.

Într-un spațiu relativ restrâns, dar extrem de primitor, sunteți așteptați cu oferte speciale, băuturi gratis de bun-venit, un program artistic oferit de o trupă de dans latino-american, dar și animatoare sexy, care cu siguranță vor crea o atmosferă incendiară.

Prețurile sunt cumsecade iar locul, care este situat foarte aproape de Onești, la doar câteva minute de mers cu mașina, poate reprezenta o oportunitate excelentă de a simți și a te bucura de vibe-ul super-autentic.

Dacă vrei ceva mai puțin intens, Mi Vida dispune și de bar și terasă, unde poți să stai cu un pahar în mână în orice moment al zilei, departe de tumultul orașului. Cu un cocktail în mână, nu îți rămâne decât să închizi ochii și să evadezi din viața cotidiană direct în vacanță.

“Dorim să creăm o atmosferă relaxantă, care să inspire siguranță. Siguranța că poți fi tu, că ești liber să te distrezi așa cum îți place, că poți dansa cum vrei, că poți fi îmbrăcat cât de trăsnit posibil, că tot ceea ce contează este ca tu să te simți bine”, ne-a spus Ionela, proprietarul localului.

Caffe&Club Mi Vida se deschide oficial sâmbătă, 13 iulie, la ora 18.00, la inaugurare fiind așteptate să ia parte mai multe persoane publice locale, printre care și primarul comunei Cașin, Daniel Soroiu. (foto: arhivă)