O mașină de taxi marca Dacia Logan a lovit un bărbat cu vârsta în jur de 60 de ani, pe strada Oituz, pe sensul de mers spre Brașov, în apropiere de restaurantul La Michele. Accidentul s-a produs în jurul orei 17.00, iar victima a ajuns la spital, în stare gravă. 

1234567Din primele informații, se pare că bărbatul a fost accidentat după ce s-a angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis. Șoferul mașinii a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ. În cadrul anchetei, polițiștii au blocat drumul și au luat măsurători. Din câte se pare, victima accidentului nu numai că a traversat strada printr-un loc nepermis, ci se afla și într-o stare avansată de ebrietate.

Patronul firmei de taxi a cărei mașină a fost implicată în accident – TAXI MYS – ne-a declarat următoarele: “El (n.r. – șoferul mașinii) lucrează pe dispecerat la mine, iar mașina este a lui, nu a noastră. Mașina este inscripționată <MYS>  fiindcă noi îi dăm lui comenzi prin dispecerat. Ei (n.r. – taximetriștii profesioniști) sunt taximetriști independenți și se asociază la un dispecerat, pentru că așa prevede legea”.

Tot administratorul firmei de taxi, Marius Subțirelu, s-a deplasat la spitalul din Onești pentru a vedea care este starea victimei. Aceasta a fost preluată de medici și supusă unui set de analize.

Din pozele făcute de reporterii UNU PE TROTUȘ, se observă faptul că parbrizul mașinii s-a făcut țăndări, iar pe asfalt a rămas o baltă de sânge.

Reporterii UNU PE TROTUȘ vă vor ține la curent cu toate informațiile legate de acest caz.