Doi bărbați și o femeie au fost răniți în urma unui accident rutier care s-a petrecut marți seară, pe DN 11A Onești – Adjud, în comuna băcăuană Urechești, și în care au fost implicate trei autoturisme.

„La data de 20 decembrie a c., în jurul orei 18.00, pe DN 11A, pe raza comunei Urechești, s-a produs un eveniment rutier.

Un bărbat de 25 de ani din comuna Dofteana. în timp ce se deplasa cu un autoturism pe direcția de mers Adjud -Onești, nu a păstrat o distanță suficientă față de un autoturism ce se deplasa în fața sa, condus de un bărbat de 24 de ani din comuna Urechești, intrând în coliziune cu acesta. Autoturismul condus de bărbatul de 24 de ani a fost proiectat, la rândul său, pe sensul opus de mers, într-un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din comuna Valea Seacă.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea a doi barbați de 46 ani pasagere în autoturismul bărbatului de 30 de ani .

Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele  fiind negative și le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauza și împrejurările în care a avut loc evenimentul”, a declarat cms. de poliţie Irina Oana Năforniţă. (foto: imagine ilustrativă)