Consiliul Județean Bacău s-a reunit, astăzi, pentru ultima oară în acest an, Ordinea de Zi a ședinței ordinare conduse de președintele Valentin Ivancea cuprinzând proiecte din toate palierele de activitate ale instituției.

Printre cele mai importante se numără și recompensarea sportivilor și antrenorilor din județul Bacău, care au obținut în anul 2022 performanțe deosebite la competițiile naționale și internaționale. De asemenea, se vor acorda premii elevilor merituoși care au obținut media 10 la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat, respectiv premii la Olimpiadele școlare.

Festivitatea de premiere va avea loc joi, 22 decembrie, la sala Ateneu, începând cu ora 13.00, valoarea totală a premiilor fiind de 525.000 de lei, din care 375.000 de lei pentru sportivi și 150.000 pentru elevi.

„Felicit echipa consilierilor județeni pentru implicarea și decența de care au dat dovadă anul acesta, în exercitarea mandatelor de aleși locali.

Indiferent de ce parte a eșichierului politic aparțin, au pus pe primul loc interesul cetățeanului. Îmi doresc, în 2023, să continuăm colaborarea pentru desfășurarea unui act administrativ coerent, transparent și echilibrat, în care vocea fiecăruia să fie auzită în plenul CJ, în spiritul democrației care a dominat ședințele acestui for deliberativ.

De asemenea, chiar dacă ne aflăm la un moment de bilanț, nu trebuie să uităm că în fața noastră stau noi provocări, fiind girați cu încredere de cetățeni, pe care avem obligația să îi reprezentăm cu eficiență, loialitate și dedicare.

Le doresc tuturor consilierilor județeni să își petreacă sărbătorile în liniștea și căldura căminului, în pace, tihnă și bună înțelegere!”, a precizat președintele Consiliului Județean Bacău, Valentin Ivancea.

La finalul ședinței de astăzi, consilierii județeni, colaboratori și membrii echipei de conducere s-au bucurat, în jurul bradului de Crăciun, de farmecul colindelor și datinilor românești.

ÿÛ
ÿÛ
ÿÛ
ÿÛ
ÿÛ
ÿÛ
ÿÛ