Cei mai mari operatori de pe piața de comunicații din România – Orange, Telekom și RCS&RDS – vor avea în curând o concurență serioasă din partea unei noi companii, care va oferi abonamente ce pleacă de la doar 2 euro lunar.

Acest nou operator este Digital Cable Systems (DCS), care operează sub brandul AKTA, notează gandul.ro. Sub marca AKTA, DCS operează pe piața serviciilor de telecom încă din 2005, în zona de business.

“Serviciile de telefonie mobilă vor completa setul de servicii de comunicare pe care-l oferim clienţilor noştri: televiziune, internet şi telefonie fixă. Vom avea în continuare o politică de investiţii dinamică, axându-ne pe dezvoltarea unor servicii complementare infrastructurii pe care o operăm deja”, a spus directorul general al DCS, Dinu Malacopol.

“Oferta noastră pentru serviciile de telefonie mobilă este gândită pornind de la specificul nişei pe care operăm deja cu servicii de cablu, internet şi telefonie fixă, şi se adreseză nevoilor consumatorilor de servicii de telecomunicaţii din zonele rurale şi urban mici. Configuraţia exactă a pachetelor va fi anunţată în momentul lansării”, a precizat directorul de marketing al DCS, Dan Voicu.

Serviciile de telefonie ale DCS vor fi disponibile doar sub formă de abonamente.

DCS este o companie controlată de fondul de investiţii PineBridge, deţinut de Pacific Century Group, și activează mai ales în mediul urban mic şi în cel rural.