Ședința Consiliului Local Onești de mâine (n.r. – 17 august) are pe ordinea de zi și un proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Local nr. 106 din 31 iulie 2017 privind stabilirea salariilor de bază ale funcționarilor publici oneșteni.

În cadrul Primăriei Onești există o stare de nemulțumire generală provocată de Hotărârea Consiliul Local nr. 106, în urma cărora salariile funcționarilor nu au crescut mai deloc, fiind doar armonizate după funcții.

“Poate domnii consilieri se vor gândi și la noi și ne vor mări salariile. Așa cum s-au găsit bani pentru creșterea indemnizațiilor domniilor lor, poate se vor găsi bani și pentru noi, ăștia mai mici. În alte instituții publice din țară s-a putut, sper să se poată și la Onești”, ne-a declarat, sub protecția anonimatului, un angajat al Primăriei Onești.

Din informațiile UNU PE TROTUȘ, salariile funcționarilor publici au fost mărite substanțial la Tg. Ocna, au scăzut la Slănic Moldova, iar la Comănești s-au dat ceva bani în plus doar celor care aveau salariul minim.