După o săptămână de căutări, trupurile celor doi bărbați din Comănești a căror ambarcațiune de pescuit s-a scufundat în Canalul Mânecii, în largul portului Shoreham, au fost recuperate.

Corpurile lui Mircea Ilie, de la Elm Grove, şi Irinel Popovici, de la Barcombe Road, au fost găsite luni dimineaţa, pe 14 august, la aproximativ patru kilometri în largul Portului Shoreham.

Mircea Ilie și Irinel Popovici, ambii din Comănești, lucrau în Brighton, și plecaseră la pescuit împreună cu alte două persoane, un bărbat originar de la Londra și un alt român.

Ambarcațiunea de mici dimensiuni pentru pescuit de plăcere a plecat din Portul Shoreham înspre miezul nopții de 5 spre 6 august.

Dintre cei patru pescari de ocazie, singurul supravieţuitor – Elvis Cojocaru (bărbatul originar de la Londra), a fost găsit ţinându-se de o baliză, în dimineaţa de 6 august, după ce ambarcaţiunea se scufundase.

Românul Traian Dumitrache, în vârstă de 50 de ani, a decedat în acea dimineaţă, anunţau autorităţile atunci.

Ambarcațiunea în care se aflau comăneștenii Irinel Popovici și Mircea Ilie s-a scufundat după ce s-a ciocnit cu o ambarcațiune mai mare. Pozele celor două persoane au fost date publicității de poliția din Sussex