Lansat oficial pe 6 octombrie 2016, portalul www.unupetrotus.ro și-a câștigat deja respectul cititorilor. Drept dovadă, deși suntem un site extrem de tânăr, am reușit să atingem cifre record de audiență, ceea ce ne face mândri.

Dacă duminică, 9 octombrie, am înregistrat 1.487 de vizitatori unici, iar luni, 10 octombrie, am crescut la 2.539 de vizitatori unici, ieri am depășit și cele mai mari așteptări: 5.402 de “unici”, care ne-au ajutat să devenim portalul cel mai urmărit de pe toată Valea Trotușului, la concurență cu multe portaluri naționale.

Știrile prezentate obiectiv și echidistant și promptitudinea cu care vi le-am oferit credem că v-au convins să fiți alături de noi.

Nu ne rămâne decât să vă mulțumim pentru încrederea acordată și să vă asigurăm că UNU PE TROTUȘ va căuta să răspundă nevoilor dumneavoastră de informare cel puțin la fel de bine ca și până acum. Totodată, vă așteptăm să contribuiți la calitatea portalului nostru sesizându-ne orice problemă pe care o aveți și care considerați că poate constitui un subiect de presă.