Daffionel SRL Onești, cu activități în domeniul comerțului de produse agro-alimentare, este una dintre cele patru companii care operează rețeaua de magazine Agri.Shop, ce sunt poziționate în jurul Bucureștiului și în regiunea Moldovei. Compania Daffionel este deținută de antreprenorul oneștean Adrian Andronache.

Rețeaua de magazine Agri.Shop numără deja 60 de unități, iar partenerii oneșteanului Adrian Andronache (foto mic) în această afacere ce se află în plină expansiune sunt Ciprian Ivana – care deține Indra Group SRL București, cu activități în sectorul agricol, Damean Bogdan (Nord Agrofeed SRLL Suceava – companie care comercializează cereale și semințe) și Marina Ivașcu (Livco Bril SRL București, după cum scrie zf.ro.

Cei patru antreprenori au investit împreună 300.000 de euro în rețeaua de magazine Agri.Shop, în fiecare dintre cele 60 de magazine fiind disponibile peste 2.000 de produse.

”După 12 ani de experienţă în agribusiness, am decis că este momentul să venim pe piaţă cu un nou concept de magazin agricol. Cele 60 de magazine Agri.Shop au la ora actuală peste 2.000 de produse fiecare, de la pui de o zi şi furaje pentru animale, până la produse pentru grădinărit şi motoutilaje”, a spus Ciprian Ivana, pentru sursa citată.

Banii investiți în rețeaua de magazine Agri.Shop provin atât din fondurile proprii ale asociaților, cât și din finanțări bancare.