Lucrătorii de la DPP Onești și-au dat de multe ori în petic, o parte însemnată dintre acele acțiuni “fără cap” desfășurate de oamenii în verde și galben fiind semnalate și de reporterii UNU pe Trotuș.

De data aceasta însă, angajații de la Drumuri merită felicitați pentru promptitudinea cu care au intervenit pentru a acoperi gropile care apăruseră în asfalt în timpul sezonului rece.

S-a folosit o mixtură stocabilă despre care producătorul spune că se toarnă repede, după o tehnologie de aplicare foarte simplă, nu este afectată de temperaturi joase sau foarte mari și are o calitate foarte mare de lipire și elasticitate.

Tot producătorul spune că dacă se aplică corect, lucrarea executată cu mixtură stocabilă ar trebui să reziste înspre 3 ani. Rămâne de văzut.

E drept că destule gropi au scăpat, deocamdată, ochiului vigilent al lucrătorului DPP  – pe strada George Călinescu sunt atât de multe “cratere” în astfalt încât șoferii descoperă instantaneu ce le mai trăncăne pe la roți, nici nu mai e nevoie să ajungă la service pentru constatare! – dar până una-alta parcă e puțin mai bine decât în alți ani.

Chiar dacă mai sunt muuulteee de făcut, haideți totuși să nu mai fim și noi chiar atât de cârcotași. Plombarea gropilor într-un termen atât de scurt de la apariția lor ar putea fi un semn bun. (sursa foto: DPP Onești)