Mai ştiţi piesa „Apa”, interpretată de Loredana Groza, oneşteanca noastră? „Apa, apa, apa, yeah la la la la la la la”, zice ea, de mai multe ori, pe parcursul melodiei. Piesa a fost lansată acum câţiva ani, nu mai ştiu exact când. E despre o poveste de dragoste cu năbădăi, ceva de genul ăsta. Mă rog. Chestie de gusturi, pe mine nu prea m-a dat pe spate. Până zilele trecute.

Fiindcă privită dintr-o altă perspectivă, prima strofă cântată de Lory a noastră chiar e tare! E mişto rău s-o asculţi atunci când Onedil te lasă pe uscat! Nu cred să fie oneştean care să nu se regăsească în aceste versuri! Mare atenţie!

„Şi câte nopţi şi zile am stat cu gândul doar la tine / Urăsc să trăiesc ascultând non-stop balade de iubire / În lipsa ta orice pală de vânt e ca o mângâiere / Nu mai suport să trăiesc nicio zi în lume fără tine”

Nu-i aşa că sună bine? E mirobolant, pe bune! Vă recomand să învăţaţi versurile astea pe de rost şi să le fredonaţi la ureche preşedinţilor de asociaţii, când vă duceţi să plătiţi întreţinerea! Nu contează dacă nu se prind din prima! Explicaţi-le că este vorba despre ceva ce vă vine de plată lună de lună, aproape mai des decât vă curge la robinet.

  1. Sunt cartiere în Oneşti care numai de la începutul anului au fost lăsate fără apă în trei rânduri!

PPS. În oraşul ăsta, doar în băutură te mai poţi îneca!