UPDATE – 11.36: Persoanele interesate pot aplica AICI

ȘTIREA INIȚIALĂ

Oneștenii care nu au un loc de muncă stabil sau se pot învoi de la serviciu pentru mai multe zile, pot opta în perioada următoare pentru un job pe care sigur nu l-au mai încercat până acum. Pe lângă onorariul care poate ajunge chiar și la 200 de lei/zi, plus mâncare, apă și cafea, aceștia vor avea parte de o experiență inedită, cu care se vor mândri pe viitor.

Producătorii serialului “Bani negri (pentru zile albe)”, care se va filma în Onești în această toamnă, caută figuranți care să apară în cele 6 episoade.

“Căutăm figurație simplă și specială, oameni cu vârsta cuprinsă între 06-65 de ani, care locuiesc în Onești sau împrejurimi, pentru un film seria de comedie românesc produs de HBO. Filmările au loc în Onești în perioada 30 septembrie – 17 octombrie. Onorariul este 100 sau 200 de lei (în funcție de selecția regizorului), plata pe loc la sfârșitul zilei de filmare.

Pe durata filmării se asigură catering (mâncare, apă, cafea). Înscrierea/castingul începe pe data de 19 septembrie până pe 22 septembrie, la Onești. Persoanele selectate pot avea una sau mai multe zile de filmare”, se arată în anunțul agenției care organizează castingul.

Despre producția HBO “Bani negri”, UNU pe Trotuș a scris AICI. (foto: arhivă)