Mihai Fudulache, finanțatorul echipei Viitorul Curița, consideră că lupta pentru promovare în Liga a 3-a este departe de a se fi încheiat, chiar dacă băieții lui Costică Ene au șase puncte în fața următoarei clasate, după jocurile din cadrul etapei a 18-a a campionatului județean de fotbal.

Într-adevăr, a fost o etapă în care, prin <jocul rezultatelor>, ne-am distanțat față de echipa de pe locul doi la 6 puncte. Cu atât mai mare ar fi fost dezamăgirea dacă nu am fi reușit să câștigăm cele trei puncte puse în joc, la Tg. Ocna.

Vreau însă să vă atrag atenția că, dintre echipele de pe locurile 2-7, nu am jucat în deplasare decât cu trei dintre ele, nereușind că câștigăm niciun meci, ba mai mult, am pierdut lamentabil la Gârleni, ne-am făcut de râs la Dofteana, și am scos doar un punct la Oituz!

Urmează trei meciuri <de foc>, cu deplasări foarte grele la Bălcescu și Filipești, dar și cu un meci foarte greu acasă, cu Gârleni.

Nu trebuie să ne temem, trebuie doar să luăm meciurile în serios, în așa fel încât să arătăm tuturor că suntem adevărata forță din serie și merităm locul ce duce la baraj pentru promovarea în Liga a 3-a!”, a declarat Mihai Fudulache, la o zi după ce Viitorul Curița s-a impus cu 1-0 la Tg. Ocna, iar o parte dintre urmăritoare s-au încurcat mai mult sau mai puțin așteptat.

Viitorul Curița are 44 de puncte, șase în plus față de a doua clasată, AS Filipești, după meciurile din acest week-end.