Băieții lui Costică Ene nu au voie să facă niciun pas greșit în cursa de urmărire a liderului Gauss Bacău, fapt pentru care nici nu concep să nu obțină toate punctele în confruntarea de la Moinești, cu formația locală CSM.

Tehnicianul formației cășunene nu are probleme de efectiv înaintea partidei de la Moinești (sâmbătă, 14 aprilie, ora 11.00), fapt pentru care se gândește să trimită pe teren aceeași garnitură folosită sâmbăta trecută, în victoria cu 11-0 în fața lui Dinamo Bacău.

Vrem să cristalizăm un prim unsprezece după transferurile efectuate în această pauză competițională, de aceea voi folosi aceeași echipă ca în urmă cu o săptămână, împotriva lui Dinamo Bacău. În funcție de evoluția scorului însă, voi introduce și jucătorii mai puțin experimentați pe care îi avem. Asta dacă ne va permite scorul.

Sunt încrezător că vom obține victoria. Știu că moineștenii au o trupă tânără, ambițioasă, care cu siguranță va încerca să ne încurce, dar noi nu avem voie să greșim”, ne-a declarat Costică Ene.

Echipa probabilă a Viitorului Curița (cu mențiunea că este posibil să apară totuși schimbări de ultima oră): Albescu – Ardeleanu, Belecciu, Irimia, Maxim – Sitaru – Corman, Botezatu – Mihalache, Tudurache, Folia.

Gauss Bacău, echipă cu care Viitorul Curița se află în luptă pentru câștigarea seriei, va avea o misiune ușoară în această etapă, urmând să primească vizita penultimei clasate, concitadina Siretul Bacău.