Viitorul Curița va disputa, mâine după-amiază (n.r. – miercuri, 27 iunie), ultimul meci oficial al sezonului 2017-2018, unul în care gruparea de lângă Onești își propusese să promoveze în Liga a 3-a, obiectiv ratat însă după ce a terminat abia a doua campionatul, după Gauss.

Viitorul Curița a ratat, pentru al doilea an la rând, promovarea în Liga a 3-a, dar miercuri, 27 iunie, are ocazia să pună mâna pe un premiu de consolare – trofeul Cupei României – faza județeană.

Finala competiției va avea loc pe stadionul CSM din Onești, cu începere de la orele 17.30, băieții lui Costică Ene urmând să-i înfruntea pe cei de la UZU Dărmănești.

În semifinale, UZU Dărmănești a produs surpriza competiției, reușind să o elimine pe câștigătoarea campionatului județean – Gauss Bacău, pe care a învins-o cu scorul de 4-1, după prelungiri.

În cele două confruntări din campionat dintre Viitorul Curița și UZU Dărmănești, o dată s-a impus gruparea de lângă Onești, 6-0 în tur, pe stadionul CSM, care va găzdui și finala de mâine, iar în retur scorul a fost egal, 0-0.