Pe 9 august, Viitorul Curița va juca primul meci oficial din sezonul 2017-2018, contra formației Cimentul Bicaz, în primul tur al Cupei României la fotbal, faza națională.

Prima adversară a Viitorului din noua stagiunea activează în Liga a 4-a Neamț și este câștigătoarea etapei județene a Cupei României.

”Știu că este campioana Bacăului și a fost eliminată la barajul pentru promovarea în Liga a III-a de ACS Sănătatea Darabani, din județul Botoșani (…) Eu mă așteptam să picăm cu echipa din Pașcani, însă o să fie o experiență frumoasă să jucăm și cu această grupare de lângă Onești. Ambele echipe sunt de Liga IV-a și ne dorim să ne calificăm mai departe, a declarat Cristian Luca, antrenorul echipei Cimentul Bicaz, după aflarea rezultatului tragerii la sorți, pentru zch.ro.

Cimentul Bicaz și Viitorul Curița se vor întâlni în meci eliminatoriu miercuri, 9 august, cu începere de la orele 17.30, pe terenul formației nemțene. În caz de egalitate după 90 de minute, se vor disputa două reprise de prelungiri, iar dacă egalitatea persistă se va trece la executarea loviturilor de la 11 metri.