Viitorul Curița, campioana județului Bacău, a disputat, astăzi (n.r. – sâmbătă, 29 iulie), al treilea joc de pregătire din această vară, în compania celor de la CSM Focșani, echipă proaspăt promovată în Liga a 3-a.

Viitorul Curița a pierdut cu scorul de 4-2 meciul cu campioana județului Vrancea, care a avut loc pe stadionul CSM din Onești. Acesta a a fost a treia înfrângere suferită de echipa lui Costică Ene din tot atâtea jocuri amicable disputate în această vară.

Viitorul Curița a mai pierdut cu 0-4 amicalul cu Ceahlăului, disputat la Piatra Neamț, și cu 4-6 întâlnirea de pregătire, din deplasare, cu Gauss Bacău – echipă alcătuită în mare parte din jucătorii care au evoluat anul trecut la SC Bacău, în Liga a 3-a.

După jocul cu CSM Focșani (2-4), Costică Ene a tras concluziile: “Cel mai elocvent antrenament este jocul în sine, în primul rând pentru că reușești să-i strângi pe toți jucătorii și, vor, nu vor, aceștia trebuie să alergi.

Din păcate, nu reușim să mai aduce jucători, nu știu unde au dispărut. Discutam și cu antrenorul de la CSM Focșani, Gigi Borugă, și-mi spunea că și ei se confruntă cu aceleași probleme.

Noi căutăm un portar, un fundaș central și un atacant, dar ne dorim trei jucători care să fie peste nivelul nostru, sau cel puțin la același nivel cu al jucătorilor pe care îi avem în acest moment, dar nu-i găsim, nu știu unde au dispărut. Iar care sunt, ridică tot felul de pretenții, sunt mofturoși, trebuie să te comporți cu ei ca cu ouăle”, a spus tehnicianul echipei cășunene.

Până la începerea sezonului (20 august), Viitorul Curița va mai disputa sigur un meci amical, și anume revanșa cu Gauss, la Onești.