Primul meci disputat de Viitorul Curița pe teren propriu în acest retur de campionat a adus mai curând cu un antrenament cu public, echipa pregătită de Costică Ene reușind să se impună cu un scor categoric în fața unui adversar mai mult decât modest.

Meciul s-a terminat cu scorul de 13-0 în favoarea Viitorului Curița, 8-0 la pauză, dar diferența putea fi mult mai mare, elevii lui Costică Ene irosind multe alte situații extrem de favorabile. Cleja nu a contat nici un moment. În prima repriză, dominată categoric de Viitorul, oaspeții n-au șutat nici măcar o dată pe spațiul porții cășunenilor. În partea secundă scenariul aproape că s-a repetat, chiar dacă echipa lui Ene a scăzut vizibil turația motoarelor, parcă pentru a-și menaja forțele în vederea jocului următor, cu AS Tg. Ocna, din deplasare.

Marcatorii jocului au fost: Vasile Padovei (3 goluri), Bogdan Corman (4), Silviu Lupu (3), George Zbârcea (1), Alin Mîșu (1) și Dragoș Ardeleanu (1)

“Un joc bun, care ne de speranțe pentru viitor. Sperăm ca vârful de formă să ne prindă în etapele următoare, când vom juca la Tg. Ocna, la Nicolae Bălcescu, acasă cu Gârleniul și la Filipești. Dacă trecem cu bine peste aceste meciuri, se așează clasamentul și ne dă speranțe să mergem la barajul de promovare”, ne-a declarat Costică Ene.

Dacă în turul campionatului, Viitorul Curița a disputat meciurile de pe teren propriu pe stadionul FC Onești, începând din acest an echipa cășuneană s-a mutat pe stadionul CSM, aflat în proprietatea municipalității oneștene și într-o stare tehnică mult mai bună decât vechea casă a liderului clasamentului.

Meciul cu Aripile Cleja a fost primul găzduit de stadionul CSM, iar tribuna oficială a fost arhiplină, printre spectatori aflându-se și primarul comunei Cașin, Daniel Soroiu.

În derby-ul rundei, AS Filipești a dat de pământ cu CS Dofteana, scor final 5-1!

Rezultate înregistrate sâmbătă, 18 martie, în campionatul județean de fotbal Bacău: CSM Moinești – Flamura Roșie Sascut 6-0, AS Siretul Bacău – Gloria Zemeș 1-2, Biruința Letea Veche Bacău – AS Negri 3-1, AS Filipești – CS Dofteana 5-1, AS Tg. Ocna – ACS Viitorul Nicolae Bălcescu 2-6, Viitorul Curița – Aripile Cleja 13-0.