Infrastructura rutieră într-un cartier rezidenţial aflat la graniţa dintre Sibiu şi Cisnădie a dat mari bătăi de cap participanţilor la trafic de la bun început, iar autorităţile par cel puţin depăşite în această privinţă.

Un nou sens giratoriu, construit pe Calea Cisnădiei, la ieşirea din municipiul Sibiu, spre Cisnădie, în Cartierul Arhitecţilor, arată că trăim în ţara lucrului prost făcut, în care „operele lui Dorel” sunt la rang de artă, notează adevarul.ro.

Amenajată şi dată în funcţiune înainte de a fi finalizată sau semnalizată corespunzător, construcţia cu pricina a fost ignorată de către cei mai mulţi dintre participanţii la trafic timp de mai bine de o zi şi jumătate, până s-a luat o decizie în privinţa ei.

După ce localnicii nedumeriţi de ce se întâmplă în trafic au început să posteze imagini şi să se amuze copios pe reţelele de socializare, iar giratoriul să devină ţinta ironiilor, au apărut şi indicatoarele rutiere şi marcajele, mai ales după ce s-a semnalat riscul uriaş de producere a accidentelor rutiere în zonă.

La nici o zi, de la darea în funcţiune a lucrării, joi, 28 aprilie, circulaţia în sensul giratoriu a fost restricţionată. (foto: adevarul.ro; video: Ora de Sibiu Live)