Un bărbat dintr-o comună situată în vecinătatea Oneștiului este cercetat de polițiștii oneșteni sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, după ce a fost surprins, aseară târziu, în timp ce încărca în autoutilitara sa mai multe pavele depozitate în fața Primăriei Târgu Trotuș.

Aseară, în jurul orelor 22.30, bărbatul și-a parcat mașina chiar în dreptul pavelelor din fața Primăriei Târgu Trotuș și a început să le pună în autoutilitară, una câte una.

Spre ghinionul său, un tânăr aflat peste drum a surprins momentul și a avut inspirația să înregistreze totul cu ajutorul telefonului mobil, imaginile fiind apoi postate pe rețelele de socializare.

“Aseară, în jurul orei 22.30, am început să primesc fotografii de la diverse persoane din satul Târgu Trotus, cu o mașină în care se încarcă pavajul destinat amenajării aleilor pietonale din satul Târgu Trotuș. Pavajul era depozitat în fața Primăriei, zona fiind monitorizată video.

Când am ajuns la fața locului, atât eu cât și organele de poliție, nu am mai găsit pe nimeni.

Cazul este cercetat de Poliția Onești.

Mașina aparține unui cetățean din satul Tuta, dar persoana surprinsă în timp ce încarcă pavelele era, din câte se pare, un angajat al acestuia, de prin satul Rădeana, și era însoțită de soția sa. Proprietarul mașinii a spus că nu are nicio implicare în acest caz”, ne-a declarat primarul comunei Târgu Trotuș, Adrian Forcoș.

(sursa foto+video: facebook.com/Petru Sabau)