Deși nu are decât 12 ani, oneșteanca Sara Munteanu a cucerit Youtube-ul cu primul său videoclip, cover-ul “You broke me first” ajungând la peste 11.500 de vizualizări în nici 15 ore din momentul în care a fost postat.

Succesul de care se bucură primul videoclip al tinerei artiste din Onești nu este însă deloc surprinzător. Sara Munteanu era o prezență obișnuită pe podiumurile de premiere ale concursurilor de muzică naționale înainte ca acestea să fie oprite din cauza pandemiei, fiind o adevărată colecționară de trofee. Și în mod sigur va rămâne în top și după ce festivalurile muzicale se vor relua.

Elevă în clasa a 6-a la Școala Generală Nr. 1, Sara face canto de trei ani la Școala de Muzică M.Y. Music Art, sub coordonarea profesoarelor Irina și Alexandra Pashalov (detalii despre parcursul artistic al Sarei – AICI).

Videoclipul a fost filmat exclusiv în Onești, fiind o producție sută la sută oneșteană. Casa de producție a lui Marian Pârjol, Masao, a realizat filmările și montajul, iar masterizarea și înregistrarea au fost făcute de Manelaos Pashalov, în studioul One Studio Production. Omul de afaceri oneștean Marcel Colpoș, care deține compania Marco Group, a sprijinit la rândul său demersul artistic oferind cu titlu gratuit mașina de epocă ce apare în videoclip.

Piesa originală “You broke me first” este interpretată de cântăreața, compozitoarea și dansatoarea canadiană Tate Rosner McRae.