Premierul Marcel Ciolacu și ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, au mers pe șantierul A7 pentru a vedea cum decurg lucrările la mult așteptata Autostradă a Moldovei. Marcel Ciolacu spune că e mulțumit de ritmul de lucru. Sorin Grindeanu însă dezvăluie că unele proiecte nu sunt conforme cu realitatea din teren, relatează stiripesurse.ro.

„E posibil să mai venim și poimâine. Se vede că s-a impus alt ritm, sunt și bani europeni și fonduri de la buget. Sunt foarte mulțumit de ritmul pe care Sorin Grindeanu l-a impus”, a spus Marcel Ciolacu.

Grindeanu a explicat de ce există dificultăți la unele implementări

„Pe tronsonul de la Dumbrava la Mizil ritmul e mulțumitor, sper să recupereze și ultima parte de tronson. Avem promisiunea fermă că la anul în septembrie se face planul. Pe al doilea lot, Mizil Pietroasele, există o zonă de întârziere pe jumătatea care e în construcție cu compania din Bulgaria. Au fost depășite toate obstacolele. Unele proiecte au fost făcute din birou și se vede, noi aici am avut o execuție directă. Dacă vă uitați la început, pânza freatică a fost extrem de sus, dar și acele probleme s-au depășit”, a declarat Sorin Grindeanu.

URMĂREȘTE MAI JOS DECLARAȚIILE DE PRESĂ ALE PREMIERULUI MARCEL CIOLACU DUPĂ VIZITA DE AZI PE ȘANTIERUL VIITOAREI AUTOSTRĂZI A MOLDOVEI