Constantin Apreotesei, sau Cristin, cum obișnuiau prietenii să-i spună, fondatorul grupului de firme Aprex Moinești, a fost condus, ieri, pe ultimul drum, după ce s-a stins fulgerător din viață, la doar 52 de ani.

Constantin Apreotesei a fost înmormântat în satul Valea Șoșii, din comuna natală Poduri. Sute de oameni, membri ai familie, prieteni, parteneri de afaceri, politicieni, etc. au ținut să-l conducă pe ultimul drum pe Cristin, cortegiul funerar întinzându-se pe câțiva kilometri buni, convoiul de mașini cuprinzând la un moment dat toată varianta ocolitoare a Moineștiului.

Pe parcursul funeraliilor, mai mulți polițiști rutieri și locali au fost mobilizați pentru a dirija traficul și a împiedica crearea de ambuteiaje.

Suntem îndurerați și regretăm cu amărăciune tragica pierdere suferită de către întreaga noastră comunitate.

Constantin Apreotesei a trecut la viața cea veșnică cu mult prea repede! A fost un om de afaceri prețuit, un inovator respectat și un filantrop stimat întotdeauna, pe deplin implicat în proiectele asociațiilor și fundațiilor.

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate!, au transmis primarul Municipiului Moinești, Valentin Vieru, și “vicele” Bogdan Legănuș, acesta fiind doar unul dintre sutele de mesaje de condoleanțe adresate familiei îndoliate.

Constantin Apreotesei, unul dintre cei mai apreciați oameni de afaceri din Moinești, s-a stins din viață marți, 16 martie, după ce a fost internat la spitalul din Moinești, fiind diagnosticat cu coronavirus.