Imagini halucinante surprinse pe un câmp, la ieşire din Bacău. Un şofer a trecut cu maşina, intenţionat, peste un băiat, ca să se răzbune. L-a urmărit cu autoturismul şi, fără să stea pe gânduri, l-a lovit. Din fericire, victima a scăpat cu viaţă, relatează observator.tv.

Totul a pornit de la un conflict mai vechi între cei doi bărbați, fiecare proprietarul unei stâne de oi.

„Văleu, ce îi face, să vezi ce iese aici! Urcă în maşină! Vino încoace, ţi-am zis! Vezi că vine încolo!”, se aude pe imagini vocea disperată a unei femei, menționează sursa citată.

Aceasta asistă îngrozită la o scenă desprinsă parcă dintr-un film de acțiune. Un tânăr este urmărit de o mașină minute în șir, până când este prins și călcat. După ce îl calcă cu mașina pe tânărul prăbușit la pământ, șoferul își vede apoi liniștit de drum, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Scena a fost filmată de un bărbat și o femeie care îl însoțeau pe tânărul agresat, iar imaginile au ajuns în posesia polițiștilor.

Agresorul a ajuns în spatele gratiilor, pe numele său fiind emis un mandate de arestare preventivă pe durata a 30 de zile, urmând a fi cercetat pentru tentativă de omor.