Oneșteanul de 85 de ani care a fost ucis și ascuns de vecina de scară pe balcon, într-o ladă, nu era chiar ușă de biserică (ȘTIREA INIȚIALĂ AICI). Vecinii spun despre bătrân că, în ciuda vârstei înaintate, obișnuia să le facă avansuri cam tuturor femeilor cu care intra în contact.

Vecinii spun că bătrânul se ducea foarte des în vizită la vecina mult mai tânără, deși nu o cunoștea foarte bine, în condițiile în care aceasta nu avea mai mult de jumătate de an de când se mutase în bloc, cu chirie.

La ultima vizită a acestuia, între cei doi a izbucnit în scandal, iar femeia, care avea în îngrijire patru copii, probabil nemaisuportând avansurile bătrânului, l-a strâns de gât.

Când a văzut că bărbatul nu mai mișcă, femeia, speriată, a luat cadavrul și l-a ascuns pe balconul locuinței, într-o ladă.

Crima a ieșit la iveală câteva zile mai târziu, după ce nimeni nu mai știa nimic de bătrân, iar polițiștii au deschis o anchetă. Femeia de 49 de ani a cedat presiunii și a mărturisit totul anchetatorilor.