Administrația Aeroportului Internațional “George Enescu” Bacău a anunțat că aeroportul va fi închis timp de o lună și jumătate în vederea executării unor lucrări de modernizare, notează jurnaldebacau.ro.

Principala lucrare vizează modernizarea pistei de aterizare/decolare.

Închiderea aeroportului din Bacău pentru o lună și jumătate se va produce începând cu data de 15 august 2020.

„În conformitate cu Graficul de execuție a lucrărilor, prezentat și asumat de Antreprenor, între 15.08.2020 și 30.09.2020, pista de decolare/aterizare va fi închisă complet traficului aerian, urmând ca activitatea operațională să se reia din data de 01.10.2020.

Aeroportul Internațional “George Enescu” Bacău mulțumește pentru înțelegere pasagerilor și colaboratorilor, pe care îi asigură că vor fi depuse toate diligențele necesare pentru finalizarea lucrărilor la termenul asumat.  În cazul apariției unor modificări ale Graficului de lucrări, acestea vor fi făcute publice în timp util.

Pentru  informații legate de procurarea biletelor de avion și condițiile de călătorie în perioada respectivă (15.08.2020 – 30.09.2020)  rugăm pasagerii să se adreseze companiilor aeriene care operează zborurile”, a declarat Dorian Pocovnicu, directorul Aeroportului Bacău, pentru sursa citată.