Reuniți pe 21 ianuarie, jucătorii Viitorului Curița au disputat, ieri, primul meci de verificare din această iarnă, la Bacău, împotriva echipei secunde a divizionarei B Aerostar Bacău.

Pe un teren greu, acoperit de un strat mare de zăpadă, elevii antrenorului Adrian Gheorghiu s-au impus cu scorul de 3-0 (1-0), prin golurile marcate de Maxim și Rareș Mihalache, care a semnat o “dublă”, una dintre reușite fiind din penalty.

La finalul jocului, toată lumea a apreciat disponibilitatea la efort pe care au arătat-o jucătorii celor două echipe. “Meciul cu Aerostar II s-a constituit într-un foarte bun antrenament fizic, în principal, și și-a atins scopul”, a declarat Costică Ene, care a rămas în conducerea grupării de lângă Onești, după ce pe banca tehnică a fost propulsat Adi Gheorghiu..

Altfel, Adrian Gheorghiu nu l-a avut la dispoziție pe Vasile Padovei. Acesta a absentat însă motivat, fiind reținut cu serviciul.

La Bacău, echipierii Viitorului Curița au făcut deplasarea, în premieră, cu noua bijuterie a clubului, un microbuz Mercedes nou-nouț, care oferă condiții de transport dintre cele mai bune.