Funcționarii Primăriei Onești nu se vor mai putea bucura, începând din acest an, de programul scurt de lucru pe care l-au avut până acum, în zilele de vineri.

Începând din 2017, week-end-ul va începe și pentru funcționarii Primăriei Onești la fel ca pentru toată lumea, adică după ora 16.00. Primarul Nicolae Gnatiuc a constatat că prea puțini dintre funcționarii instituției pe care o conduce își vedeau efectiv de treabă în acea jumătate de oră în plus pe care o aveau la program, de luni până joi, pentru a putea pleca vineri mai devreme de la serviciu. “Am descoperit că o parte importantă din personalul Primăriei trata această jumătate de oră ca pe o pauză de masă, așadar nici nu se putea vorbi despre eficiență. Începând din 2017, se va lucra câte opt ore pe zi, inclusiv vinerea. Vom vedea dacă se impune stabilirea unui alt program. Ne gândim serios să avem și o zi de lucru cu orar prelungit, pentru a putea veni în întâmpinarea oneștenilor care lucrează numai de zi și ei și nu ajung să-și rezolve problemele la timp, a declarat edilul-șef  al Oneștiului.

Tot din dispoziția primarului, în penultima zi a anului trecut angajații Primăriei Onești au stat la serviciu până la ora 16.00, deși în alți ani erau lăsați să plece mai devreme de la lucru. (citește mai multe aici: https://unupetrotus.ro/primarul-gnatiuc-a-coborat-militaria-din-pod-veste-proasta-pentru-functionarii-primariei/).