Începând din vara anului următor, amatorii de vacanțe din județul Bacău vor avea posibilitatea să ajungă pe litoralul turcesc mult mai repede și mai comod, cu ajutorul unei curse charter care va opera de pe Aeroportul Internațional “George Enescu”.

În urma investițiilor care s-au făcut în ultima perioadă la aeroportul din Bacău, una dintre cele mai mari companii de turism din țară, Christian Tour, a confirmat deja pentru sezonul de vară 2019 introducerea cursei charter Bacău – Antalya, după cum notează desteptarea.ro.

Va fi câte un zbor săptămânal, în perioada 17 iunie – 9 septembrie 2019, în fiecare zi de luni, mai menționează sursa citată, doar prețul nefiind deocamdată comunicat.

Turcia este o destinație de vacanță preferată de foarte mulți băcăuani, atrași în special de serviciile all-inclusive oferite în toate stațiunile de pe litoralul Mării Mediterane.

Antalya este cea mai mare stațiune de vacanță a Turciei, fiind amplasată la poalele Munților Taurus.

“(…) Noul Terminal de pasageri, inaugurat anul trecut, precum și parcarea aeroportului, ce se apropie de finalizare, sunt atuuri care constituie un avantaj pentru susținerea curselor tip charter de vară din Bacău (…)”, a declarat Oana Chelaru, președintele executiv al Aeroportului Internațional “George Enescu” din Bacău, pentru sursa citată.