Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului Poliţiei de Frontieră Aeroport Bacău au depistat la controlul de frontieră un bărbat pe numele căruia exista un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de autoritățile din România, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În data de 22.06.2019, în jurul orei 23.00, la Aeroportul Internaţional „George Enescu’’ Bacău, s-a prezentat la controlul de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, din direcţia Torino (Italia), cetăţeanul român N.T. , în vârstă de 36 de ani. Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că pe numele bărbatului există un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de către Judecătoria Sectorului 4 București. Conform mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea, persoana are de executat o pedeapsă de 6 ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Bărbatul a fost reținut, fiind predat autorităților competente pentru luarea măsurilor necesare în acest caz. (comunicat de presă; foto: arhivă)