În ultima etapă din turul campionatului județean de fotbal, Viitorul Curița s-a impus, pe teren propriu, sâmbătă, cu scorul de 7-0, în fața “cenușăresei” competiției, Flamura Roșie Sascut.

Meciul cu Flamura Roșie Sascut nu a durat decât 33 de minute, timp în care Folia (minutul 9), Corman (12, 30), Padovei (22, 32), Marcu (28) și Mîșu (33) au marcat cele 7 goluri consemnate de arbitrul de centru în foaia de joc.

La ritmul cu care au înscris, cu siguranță că jucătorii lui Costică Ene ar fi putut stabili scorul campionatului, doar că pseudo-fotbaliștii de la Sascut au știut ce trebuie făcut pentru a evita umilința. Aceștia au ieșit unul după altul de pe teren și nu au mai revenit, până când au rămas doar șase jucători, sub limita minimă de 7 prevăzută de regulament, determinându-l pe arbitru să fluiere sfârșitul meciului.

În acest fel, Vasile Padovei (rândul de sus, primul din dreapta) s-a oprit la 23 de goluri marcate în acest tur de campionat, fiind golgeterul echipei. Al doilea cel mai bun marcator al Viitorului Curița în turul campionatului 2017-2018 este Bogan Corman, cu 14 reușite, podiumului eficacității fiind completat de George Folia – 13 goluri.

15 jucători au marcat cele 88 de goluri care stau în dreptul Viitorului Curița, ceilalți 12 fiind: Rareș Mihalache – 9, Vlăduț Flenchea – 7, George Șchiopu – 5, Mihai Toader – 4, Alin Mîșu – 3, Dănuț Sitaru, Cosmin Blănaru, Silviu Lupu (acesta nu mai este la echipă) – câte 2, Ștefan Irimia, Alex Andrei, Vlad Grigore, George Marcu – câte unul.