Cel mai bun specialist din cadrul Direcției pentru Agricultură Bacău, ing. dr. Florin Acatrinei, va fi prezent joi, 15 martie, la Onești unde va oferi o demonstrație practică privind tăierile de pomi fructiferi.

Evenimentul este organizat de compania Pro Green – recunoscută în zonă pentru rezultatele de excepție obținute în domeniul horticulturii – în colaborare cu Direcția pentru Agricultură Bacău și va avea loc la sediul Pro Green, de pe Strada Calea Bacăului nr. 12 (lângă Obor), cu începere de la ora 11.00.

Compania Pro Green vine practic în întâmpinarea nevoilor clienților săi, care și-au manifestat dorința de a afla cât mai multe despre această practică absolut necesară în horticultură, pentru o producție bogată și de calitate.

Demonstrațiile practice vor fi susținute, în paralel, de ing. dr. Florin Acatrinei, cel mai bun specialist în județ în domeniul agriculturii, și de către specialiștii Pro Green.

“Oricine dorește să participe este binevenit, fie că are o livadă întinsă sau doar câțiva pomi fructiferi, în spatele casei. Acum e timpul tăierilor de primăvară și cred că e bine de aflat de la specialiști cum trebuie efectuată această operațiune, pentru a obține un rod bun.

Vom pune la dispoziție livada noastră, cu diferite tipuri de pomi fructiferi – măr, prun, cais, cireș – dar vom oferi și multe alte informații utile, legate de importanța tăierii pomilor fructiferi, perioada ideală pentru tăiere, tipurile de tăiere și multe altele”, ne-a declarat ing. Radu Marian Apostu, director general Pro Green.