Omuciderile parcă nu se mai sfârșesc în județul Bacău. După ce o tânără mamă și fiul acesteia, ambii din Tg. Ocna, au fost găsiți cu gâturile tăiate, iar la Onești o femeie de 73 de ani a fost ucisă în bătaie de un tânăr aflat, pare-se, sub influența drogurilor, o nouă crimă s-a petrecut în județul Bacău, de această dată în comuna Berești-Tazlău.

Un bărbat de 41 de ani și ucis fratele cu doi ani mai mic, luni seară (n.r. – 12 martie), în jurul orelor 21.00, pe fondul unui scandal izbucnit între cei doi.

Potrivit observator.net, agresorul locuia în aceeași casă cu fratele său, iar cearta dintre cei doi bărbați a început în momentul în care victima a venit acasă de la serviciu.

Într-o criză de furie, pe care nu se știe ce anume a declanșat-o, agresorul a distrus tot ce i-a ieșit în locuință, după care și-a lovit fratele cu un topor de mai multe ori.

Vecinii care au auzit gălăgia au alertat imediat organele legii la numărul de urgență 112, dar pentru bărbatul de 43 de ani care fusese lovit cu toporul de propriu frate nu s-a mai putut face nimic.

Rudele celor doi spun că agresorul îi amenința în ultima perioadă că va omorâ pe toată lumea și că ar fi cunoscut ca având probleme psihice, dar cu toate astea polițiștii din Berești-Tazlău nu ar fi luat nicio măsură împotriva lui.

Sursa foto: libertatea.ro